Ervaringen

Wat zeggen klanten?
''Het traject ervoer ik als een prettige mix van zelf vertellen, met de juiste vragen geprikkeld worden, het maken van kleine opdrachten tijdens de sessies en sturing krijgen in het zelf uitgebreid kunnen onderzoeken van de mogelijkheden en kansen. Het traject heeft mij niet alleen duidelijke inzichten gegeven, maar ook handvatten om zelf in de toekomst nieuwe mogelijkheden te kunnen onderzoeken. Zo heeft het mij nu vooral duidelijkheid en inzichten opgeleverd en weet ik, als ik meer doelen wil stellen, hoe ik die het beste kan verwezenlijken. Marleen is een zeer prettig persoon. Ik heb de gesprekken dan ook zeker als comfortabel en zinvol ervaren."
Jeroen S.
(29 jaar)
''Het volgen van loopbaanbegeleiding bij Steps and Clouds heeft mij ontzettend geholpen om inzicht te krijgen in wie ik ben en wat ik graag wil. De gesprekken met Marleen waren heel prettig en verhelderend. Ze weet de juiste vragen te stellen om je aan het denken te zetten. Ik kan Steps and Clouds voor iedereen aanraden die op zoek is naar professionele begeleiding!"
Thijs B.
(41 jaar)
''Marleen is erg leuk en enthousiast. Ze heeft me zeker goed geholpen met het vinden van een nieuwe studie, erachter komen wat ik leuk vind en waar ik blij van word. Zeker aan te raden!"
Sterre G.
(17 jaar)
''Ik heb een heel fijn traject gehad met veel persoonlijk contact. Ik kon alles aan Marleen vertellen en ze was altijd geïnteresseerd en meelevend. Daarnaast weet ze echt waar ze het over heeft en is ze heel goed in luisteren en het stellen van vragen. Door alle opdrachten en gesprekken heb ik een volledig beeld van o.a. mijn kwaliteiten, vaardigheden, valkuilen, wat ik zoek in een baan en wat voor mij belangrijk is in mijn werkleven en privéleven. Het is heel prettig om op deze manier de balans op te maken en meer inzichten op te doen over jezelf, waar je weer een hele tijd mee vooruit kan."
Marleen V.
(26 jaar)
''Ik kan iedereen Marleen aanbevelen! Ze neemt de tijd voor je en luistert goed naar wat je vertelt. Dit in een ongedwongen sfeer. Waarna ze je helpt meer van jezelf te ontdekken, zodat jij jouw juiste richting vindt.''
Kasper B.
(41 jaar)
"Spontaan, een groot aanpassingsvermogen, inspirerend en gedreven om mooie resultaten te halen. Ik heb er ontzettend veel aan gehad. Ik heb mijzelf beter leren kennen en weet nu echt waar mijn passie ligt. Ik kwam binnen voor studiekeuzebegeleiding, maar al snel werd dit aangepast naar loopbaanbegeleiding."
Femke V.
(21 jaar)

"Marleen is heel geduldig en professioneel. Door de juiste vragen te stellen weet ze meer uit je te halen dan wat je van te voren had verwacht. Ik heb veel over mezelf geleerd door Marleen."
Marjolein R.
(33 jaar)
'Deze begeleiding was zo ontzettend fijn! Ik kwam hier omdat ik niet meer precies wist welke studie het beste bij mij zou passen. Na 4 afspraken weet ik welke studie het beste past maar ook waarom! Ik heb ontdekt welke dingen ik belangrijk vind in mijn leven en met welke eigenschappen ik verder wil in mijn leven (en dat je daar trots op mag zijn). Naast een studiekeuze heb ik mezelf hier dus echt beter leren kennen en dat is denk ik het meest waardevolle wat je krijgen."
Rinske P.
(18 jaar)
"Superleuke en goede begeleiding gehad voor het maken van mijn studiekeuze. Door samen met Marleen uit te zoeken waar mijn interesses nou echt liggen en wat voor mij prioriteit heeft, heb ik een nieuwe opleiding gevonden waarmee ik in februari ga starten. Marleen nogmaals bedankt voor je hulp!"
Stef M.
(20 jaar)
''Super zoals Marleen mij heeft geholpen om mijzelf beter te leren kennen en een keuze heb kunnen maken voor een HBO-opleiding!''
Tatum G.
(16 jaar)
''Prachtig om te zien hoe mijn dochter met zichzelf bezig ging door een enthousiaste Marleen en daardoor toch zelf een keuze heeft gemaakt voor een studie.''
Astrid B.
(49 jaar)
''Erg leuke gesprekken en opdrachten waarbij je jezelf goed en van een andere kant leert kennen.''
Tom D.
(17 jaar)
''Ik kan iedereen Marleen aanbevelen! Ze neemt de tijd voor je en luistert goed naar wat je vertelt. Dit in een ongedwongen sfeer. Waarna ze je helpt meer van jezelf te ontdekken, zodat jij jouw juiste richting vindt.''
Kasper B.
(41 jaar)
"Het voelt veilig om aan jou mijn verhaal te vertellen, je hebt een warme persoonlijkheid. En dat gevoel heb ik niet bij iedereen."
J.T.
(52 jaar)
"Marleen is open, eerlijk en toegankelijk. Ze durft een kritische noot te geven en vraagt goed door. Ze is een zeer enthousiaste, vrolijke en getalenteerde loopbaancoach. Een aanrader!"
Anna G.
(30 jaar)
"Supergoed en leuk begeleid in de zoektocht naar de juiste studiekeuze. Nogmaals bedankt!"
Bas H. (en moeder Jolanda G.)
(19 jaar)
''Ik heb een heel prettig traject doorlopen met Marleen. Ze is erg duidelijk, behulpzaam en geeft snel een vertrouwd gevoel.''
Miriam V.
(29 jaar)

"Enthousiast, inspirerend en gedreven. Coaching op maat, geen standaard tekstboek, maar écht kijken naar wat bij jou past en verder kan helpen. Ik heb veel geleerd en vooral over mijzelf. Je wordt er een sterker mens van!''
Pieteke K.
(34 jaar)