Informatie over...

Wat is de gedachte achter ‘Steps and Clouds’? Met wie krijg je te maken als je een loopbaantraject aanvraagt? Wat kun je tijdens een traject verwachten en wat neem jíj mee naar de gesprekken? Wat zijn de ervaringen van andere cliënten? Klik hieronder aan waar je meer over wilt weten!

Wil je meer weten maar ga je liever persoonlijk in gesprek? Dan wil ik graag met je kennismaken en je vragen beantwoorden. Vraag nu een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan!

Steps and Clouds

De gedachte achter...

Stappen die je in je loopbaan maakt (of juist niet maakt) gaan samen met ‘gedachtenwolken’…. Hoe zit dat? Lees meer over Steps and Clouds.

Marleen Kok

Laten we kennismaken!

Ik geloof er oprecht in dat je alles al in je hebt om je doel te bereiken. Soms heb je iemand nodig om dat boven water te krijgen. Daar ga ik je bij helpen! Lees meer over mij.

Werkwijze

Wat kun je verwachten?

We gaan eerst samen jouw doel bepalen om vervolgens te kijken wat nodig is om daar te komen. Wat ga jij doen en wat kun je van mij verwachten? Lees meer over de werkwijze.

Ervaringen cliënten

Wat zeggen klanten?

‘Marleen is heel geduldig en professioneel. Door de juiste vragen te stellen weet ze meer uit je te halen dan wat je van tevoren had verwacht.’ Lees meer ervaringen.