loopbaanadvies

Praktisch en persoonlijk

Loopbaanadvies

Steps and Clouds biedt Loopbaanadvies wanneer Loopbaanbegeleiding te uitgebreid is voor de gevraagde situatie. Dit kan het geval zijn als iemand al wat verder is in zijn/haar loopbaanonderzoek, maar dat er nog dat laatste stukje mist om verder te komen. Wellicht zijn de wensen en verlangens al duidelijk, maar is het nodig kwaliteiten en aandachtspunten beter in kaart te brengen. Of het zelfbeeld is juist wel helder, maar valt nog te onderzoeken wat écht aanspreekt op werkgebied. Of de verbinding met de huidige functie en/of de huidige werkgever kan blijven bestaan, maar is een nieuwe uitdaging gewenst om meer voldoening uit het werk te halen.

In ieder geval wordt er via Loopbaanadvies een traject samengesteld op basis van wat er nu nodig is om de volgende stappen te zetten.

kernkwadranten ofman

Praktisch en persoonlijk

Om te bepalen welke onderwerpen aan bod moeten komen in het traject is het belangrijk dat we eerst de loopbaanvraag concreet maken. Welk probleem speelt er? Hoe is dat een probleem? En daaropvolgend natuurlijk: wat wordt het doel waar je naartoe wilt? Dit kunnen we doornemen tijdens een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek, zodat je direct een beeld krijgt van mijn werkwijze en van de inhoudelijke opdrachten die tijdens het traject gemaakt worden. Bovendien kan ik op dat moment loopbaanadvies geven op basis van onze kennismaking en de loopbaanvraag.

Voor wie is het geschikt:

Voor mensen die vastlopen in hun loopbaan, omdat ze de kennis, middelen of overtuiging missen om verder te kunnen. Ontdek wat er nodig is om je gewenste doel te bereiken.

Wat ga je in dit traject doen:

We hebben samen een x - aantal gesprekken en je gaat thuis aan de slag met opdrachten die afhankelijk zijn van je loopbaanvraag. Tot slot stellen we een actieplan op waarmee je datgene kunt realiseren wat je graag wilt.

Wat levert het je op:

Meer zelfkennis, handvatten en een concreet actieplan waarmee je aan de slag gaat. Na afloop is je doel bereikt of weet je wat je te doen staat om je doel te realiseren.

doorlooptijd en kosten:

Bij Loopbaanadvies hangen de doorlooptijd en de kosten af van het aantal persoonlijke gesprekken (à 1½ uur) dat we hebben. We hebben in ieder geval eerst een gratis intakegesprek om je vraag helder te krijgen.

Gratis en vrijblijvend eerste gesprek

Neem contact op voor een gratis oriënterend gesprek. Voor Loopbaanadvies ben je van harte welkom op mijn locatie in Sneek, maar ik kom op aanvraag ook graag langs op locatie bij werkgevers voor een nadere kennismaking.