Loopbaanadvies

Praktisch en persoonlijk

Kies je voor Loopbaanadvies, dan kies je voor een praktische insteek.

Afhankelijk van jouw behoeftes en wensen stellen we een traject samen.

Om te bepalen hoe de loopbaanbegeleiding er in dit traject uit gaat zien, is het belangrijk dat we eerst jouw loopbaanvraag helder krijgen. Welk probleem speelt er en wat wil je daar graag voor in de plaats zien? Oftewel: wat wordt je doel? Daarna bespreken we wat er nodig is om je doel te bereiken en hoe de inhoud van het traject er uit gaat zien. Na het traject heb je alle nodige kennis en middelen om je doel te kunnen bereiken (of je hebt je doel al bereikt).

Als je (opnieuw) wilt ontdekken wie je bent, wat je goed kunt en wat je het liefst zou willen in je leven, dan adviseer ik je om Loopbaanbegeleiding aan te vragen.

Voor wie is het geschikt:

Voor mensen die vastlopen in hun loopbaan, omdat ze de kennis, middelen of overtuiging missen om verder te kunnen. Ontdek wat er nodig is om je gewenste doel te bereiken.

Wat ga je in dit traject doen:

We hebben samen een x - aantal gesprekken en je gaat thuis aan de slag met opdrachten die afhankelijk zijn van je loopbaanvraag. Tot slot stellen we een actieplan op waarmee je je datgene kunt realiseren wat je graag wilt.

Wat levert het je op:

Meer zelfkennis, de nodige middelen en een concreet actieplan waarmee je aan de slag gaat. Uiteindelijk is je doel bereikt of weet je wat je te doen staat om je doel te realiseren.

de duur van het traject:

Bij Loopbaanbegeleiding Op Maat hangt de doorlooptijd af van het aantal persoonlijke gesprekken. We hebben in ieder geval een gratis eerste intakegesprek. Per gesprek zijn we ongeveer 1½ uur bezig.

loesje leven

Loopbaanadvies aanvragen?