loopbaanbegeleiding

Volledig en persoonlijk

Loopbaanbegeleiding

Met Loopbaanbegeleiding ga je onderzoeken hoe je werk- en privéleven het liefst wilt inrichten en wat je kunt doen om dit te bereiken.

In het traject Loopbaanbegeleiding worden vragen beantwoord als: hoe haal ik meer voldoening uit mijn werk? In welk soort werk ervaar ik het meeste plezier? Waar ben ik eigenlijk goed in? Hoe kan ik mijn talenten meer benutten? Welk werk past het best bij mij? Met behulp van het werkboek Het Loopbaankompas wordt persoonlijke informatie overzichtelijk neergezet waarmee je vervolgens richting kunt bepalen in je loopbaan.

Vaak speelt er (onbewust) ook iets anders mee dat tegenwerkt, zoals onzekerheden en twijfels. Er spoken gedachten door je hoofd die je tegenhouden om te doen wat je wilt: ik kan dat vast niet, waarom zou ik eraan beginnen? Wat zullen anderen daar wel niet van denken? Hoe kan ik bereiken wat ik wil als mijn financiële situatie dat niet toestaat?

De antwoorden (en hoe je daarmee verder kunt) ga je ontdekken via Loopbaanbegeleiding.

het loopbaankompas

Volledig en persoonlijk

Kies je voor dit traject, dan kies je voor persoonlijke loopbaanbegeleiding waarin alle aspecten op tafel gelegd worden die nodig zijn om je doel te bereiken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Het Loopbaankompas waarin je gaat onderzoeken: wie ben ik als persoon? Wat zijn mijn kwaliteiten en aandachtspunten? Waar krijg ik energie van en waar word ik moe van als ik er alleen al aan denk? Welke gedachten houden mij tegen om te doen wat ik wil en hoe kan ik die doorbreken? Wat voor werk zou ik het allerliefste doen en hoe ga ik mijn favoriete baan binnenslepen? Lees ook hoe ik hierbij te werk ga en vooral hoe JIJ te werk gaat bij mijn werkwijze.

Voor wie is het geschikt:

Voor mensen die nieuwe doelen willen/moeten stellen in hun loopbaan of goed willen onderzoeken wat bij hen past, zodat zij een duurzaam loopbaanperspectief kunnen realiseren.

Wat ga je in dit traject doen:

Wat we samen in kaart gaan brengen: je doelen, kwaliteiten, drijfveren, sterke punten en leerpunten, je wensen en welke mogelijkheden je hebt. Tot slot maken we een actieplan waarmee je stapsgewijs richting gaat geven aan je loopbaan.

Wat levert het je op:

Een concreet actieplan waarmee je aan de slag gaat om je gewenste (werk)leven in te richten. Je weet nu hoe je verder kunt, omdat je hebt ontdekt wat er nodig is om je doel te bereiken.

doorlooptijd en kosten:

Het traject heeft een doorlooptijd van doorgaans twee tot drie maanden. We hebben eerst een gratis oriëntatiegesprek en daarna volgen 8 persoonlijke gesprekken van ongeveer 1½ uur. Kosten: € 1125,- inclusief BTW.

Klaar voor de volgende stap?

Door deze website te zoeken heb je al de eerste stap gezet naar verandering. Je weet dat er iets moet gebeuren voordat je verder kunt, maar niet hoe je dat moet aanpakken. Nu je hier bent, ben je eraan toe om ook de volgende stap te zetten? Vraag dan een gratis oriëntatiegesprek aan. Ik kom graag langs bij werkgevers op locatie, maar je bent ook welkom om op mijn locatie in Sneek op bezoek te komen en te bespreken hoe loopbaanbegeleiding je gaat helpen.