loopbaancoach

Doelgericht en professioneel

Gekwalificeerde loopbaancoach in Sneek

Je bent op zoek naar een loopbaancoach in Sneek die je kan helpen bij een loopbaanvraag of -probleem. Steps and Clouds biedt loopbaancoaching voor zowel particulieren als werkgevers.

Marleen aan het coachen

Bij loopbaancoaching gaat het erom een weg te vinden in je carrière; je onderzoekt welke richting bij je past en je gaat daar gericht actie op ondernemen. Dit kan klein of groot zijn: het ontwikkelen van een bepaalde vaardigheid, een vervelende stem in je hoofd (die je tegenhoudt om de volgende stap te maken) aanpakken, onderzoeken hoe je je kwaliteiten beter kunt inzetten, ontdekken wat voor werk je écht leuk vindt om te doen en hoe je hiermee aan de slag kunt gaan, etc.

Voor iedere loopbaanvraag biedt Steps and Clouds een passend traject aan. Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op. 

GRATIS LOOPBAANADVIES RIJKSOVERHEID

Voor rijksmedewerkers die 3 jaar onafgebroken in dienst zijn

GRATIS LOOPBAANADVIES RIJKSOVERHEID

Voor mensen die sinds de afgelopen 3 jaar onafgebroken in dienst zijn van de Rijksoverheid en behoefte hebben aan loopbaanadvies voor de gewenste inrichting van hun carrière.
Meer info

LOOPBAANBEGELEIDING

VOLLEDIG EN PERSOONLIJK

LOOPBAANBEGELEIDING

Voor mensen die op zoek zijn naar de juiste richting in hun loopbaan, maar hier zelf niet uitkomen. Via dit uitgebreide traject creëren mensen een duurzaam loopbaanperspectief en gaan ze zelf richting geven aan hun carrière.
Meer info

LOOPBAANADVIES

PRAKTISCH EN PERSOONLIJK

LOOPBAANADVIES

Loopbaanadvies kan worden aangevraagd als er een traject op maat moet worden opgesteld. Dit is voor mensen die al een stukje op weg zijn in hun loopbaan, maar nog een laatste zetje nodig hebben om verder te komen.
Meer info

LOOPBAANSCAN

EEN PROFESSIONELE LOOPBAANTEST

LOOPBAANSCAN

Hierin staat de Loopbaan Screener van Pearson centraal, een wetenschappelijk verantwoorde loopbaantest. Dit traject is voor mensen die in een korte tijd willen ontdekken op welke baan hun persoonlijkheid en interesses goed aansluiten.
Meer info