loopbaancoach

Doelgericht en professioneel

Gekwalificeerde loopbaancoach in Sneek

Je bent op zoek naar een loopbaancoach in Sneek die je kan helpen bij een loopbaanvraag of -probleem. Steps and Clouds biedt loopbaancoaching voor zowel particulieren als werkgevers.

Marleen aan het coachen

Bij loopbaancoaching gaat het erom een weg te vinden in je carrière; je onderzoekt welke richting bij je past en je gaat daar gericht actie op ondernemen. Dit kan klein of groot zijn: het ontwikkelen van een bepaalde vaardigheid, een vervelende stem in je hoofd (die je tegenhoudt om de volgende stap te maken) aanpakken, onderzoeken hoe je je kwaliteiten beter kunt inzetten, ontdekken wat voor werk je écht leuk vindt om te doen en hoe je hiermee aan de slag kunt gaan, etc.

Voor iedere loopbaanvraag biedt Steps and Clouds een passend traject aan. Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op. 

LOOPBAANBEGELEIDING

VOLLEDIG EN PERSOONLIJK

LOOPBAANBEGELEIDING

Voor mensen die op zoek zijn naar de juiste richting in hun loopbaan, maar hier zelf niet uitkomen. Via dit uitgebreide traject creëren mensen een duurzaam loopbaanperspectief en gaan ze zelf richting geven aan hun carrière.
Meer info

LOOPBAANADVIES

PRAKTISCH EN PERSOONLIJK

LOOPBAANADVIES

Loopbaanadvies kan worden aangevraagd als er een traject op maat moet worden opgesteld. Dit is voor mensen die al een stukje op weg zijn in hun loopbaan, maar nog een laatste zetje nodig hebben om verder te komen.
Meer info

STUDIEKEUZEADVIES

WELKE OPLEIDING PAST BIJ JOU?

STUDIEKEUZEADVIES

Voor scholieren/studenten die het niet lukt een studiekeuze te maken. Via studiekeuzebegeleiding doe je onderzoek naar je talenten, persoonlijke eigenschappen en interesses. Tot slot kies je bewust een passende opleiding.
Meer info