Loopbaancoach

Doelgericht en professioneel

Gekwalificeerde loopbaancoach in Sneek

Als je dit leest, ben je op zoek naar een loopbaancoach in of rondom Sneek die jou kan helpen bij je loopbaanvraag of -probleem. Wellicht heb je al een idee welke weg je wilt inslaan op werkgebied en heb je nog enkele handvatten of dat laatste duwtje in de rug nodig.
Het kan ook zijn dat je volledig bent vastgelopen in je werk en dat je nu zoekt naar een andere uitdaging, maar dat je niet weet wat je nou écht leuk vindt. Of welke baan goed bij jou past.

Welk probleem er ook speelt in je loopbaan, ik kan je helpen de juiste richting te vinden. Aan de hand van jouw doel gaan we gericht werken naar een duurzame oplossing, zodat je meer voldoening en plezier haalt uit je werk (én privéleven).

Welk loopbaantraject kun je het beste kiezen?

Er zijn meerdere loopbaantrajecten waar je uit kunt kiezen. Je kiest een loopbaantraject op basis van wat je wilt en wat je nodig hebt. Ben je zoekende in wat je het liefst zou doen en/of welk werk goed bij jou past? Dan is het uitgebreide Loopbaanbegeleiding traject zeer geschikt. Echter, wil je in een relatief korte tijd ontdekken hoe je jouw werk beter op jouw persoonlijkheid en interesses kunt laten aansluiten? Dan kun je ook kiezen voor de Loopbaanscan. Daarnaast is ook de mogelijkheid om een traject op maat op te stellen via Loopbaanadvies.

Gratis oriëntatiegesprek

Wil je weten wat je precies te wachten staat tijdens een traject? Twijfel je welk traject je het beste kunt kiezen in jouw situatie? Of ben je benieuwd of een loopbaancoach wel iets voor jou kan betekenen? Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend gratis gesprek om dit samen verder door te nemen.

rasterhoff park

Loopbaanbegeleiding

volledig | persoonlijk

Via Loopbaanbegeleiding ga je je loopbaan (opnieuw) onder de loep nemen. Je volgt een traject dat gericht is op loopbaan(her)oriëntatie. 
We gaan samen onderzoeken wie je bent, wat je wilt en wat bij je past!

loopbaanscreener

Loopbaanscan

snel | effectief

In de Loopbaanscan ga je onderzoeken wat je kunt doen om de volgende stap te maken in je loopbaan. De kern en het uitgangspunt van dit traject is de Loopbaan Screener van Pearson.

kernkwadranten ofman

Loopbaanadvies

praktisch | persoonlijk

Via Loopbaanadvies ga je praktisch en doelgericht te werk naar datgene wat je wilt in je loopbaan. Het aantal sessies hangt af van je loopbaanvraag en wat je nodig hebt om je doel te bereiken.