loopbaancoach

Doelgericht en professioneel

Gekwalificeerde loopbaancoach in Sneek

Als je dit leest, ben je op zoek naar een loopbaancoach in Sneek die jou kan helpen bij je loopbaanvraag of -probleem. Wellicht heb je al een idee welke weg je wilt inslaan op werkgebied en heb je nog enkele handvatten of dat laatste duwtje in de rug nodig.
Het kan ook zijn dat je volledig bent vastgelopen in je werk en dat je nu zoekt naar een andere uitdaging, maar dat je niet precies weet wát je zoekt, of welke baan goed bij jou past. Via loopbaanbegeleiding vind je het antwoord op jouw probleem.

De weg kwijt in je loopbaan en heb je geen idee hoe je verder moet of wilt? Dan is het tijd voor een loopbaanheroriëntatie. Via dit uitgebreide, persoonlijke begeleidingstraject vind je weer de juiste richting in je loopbaan.

In een korte tijd ontdekken wat je kunt doen om een volgende stap te maken? In dit traject maak je een professionele loopbaantest. Met de uitslag kun jij richting geven aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je vindt dat er iets ‘moet’ veranderen op werkgebied, maar je bent zoekende in wat je wilt en welke mogelijkheden je hebt. Afhankelijk van jouw behoeftes en wensen wordt de inhoud van het loopbaantraject bepaald.

Marleen aan het coachen

Welk loopbaantraject kun je het beste kiezen?

Je kiest een loopbaantraject op basis van wat je wilt en wat je nodig hebt. Ben je zoekende in wat je het liefst zou doen en/of welk werk goed bij jou past? Dan is het uitgebreide Loopbaanbegeleiding traject zeer geschikt. Echter, wil je in een relatief korte tijd ontdekken hoe je jouw werk beter op jouw persoonlijkheid en interesses kunt laten aansluiten? Dan kun je ook kiezen voor de Loopbaanscan. Als je al iets verder bent in je zoektocht is het ook mogelijk om een traject op maat op te stellen via Loopbaanadvies.

Gratis oriëntatiegesprek

Wil je weten wat je precies te wachten staat tijdens een traject? Twijfel je welk traject je het beste kunt kiezen in jouw situatie? Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend gratis gesprek om dit samen verder door te nemen.