Loopbaanadvies

Praktisch en persoonlijk

Loopbaanadvies

Je kunt bij mij terecht voor loopbaanadvies als Loopbaanbegeleiding of de Loopbaanscan niet voldoende aansluit op jouw situatie. Dit kan het geval zijn als je al wat verder bent in je loopbaanonderzoek, maar dat je nog dat laatste stukje mist om verder te komen. Wellicht weet je wel wat je wilt, maar wil je graag je kwaliteiten en aandachtspunten beter in kaart brengen. Of je hebt juist wel een helder zelfbeeld, maar je wilt onderzoeken wat je leuk vindt om te doen. Of je zit prima op je plek in je huidige functie en/of bij je huidige werkgever, maar bent gesloopt als je van je werk thuiskomt en bent op zoek naar handvatten om meer energie over te houden.

In ieder geval gaan we een traject samenstellen op basis van wat je nu nodig hebt om de volgende stappen te zetten.

Praktisch en persoonlijk

Om te bepalen welke onderwerpen aan bod moeten komen in het traject, is het belangrijk dat we eerst jouw loopbaanvraag helder krijgen. Welk probleem speelt er? En daaropvolgend natuurlijk: wat wordt je doel? Dit kunnen we doornemen tijdens een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek, zodat je direct een beeld krijgt van mijn werkwijze en van de inhoudelijke opdrachten. Bovendien kan ik je op dat moment van loopbaanadvies voorzien op basis van onze kennismaking en natuurlijk jouw loopbaanvraag.

loesje leven

Gratis en vrijblijvend eerste gesprek

Neem gerust contact op voor een gratis oriënterend gesprek. Voor loopbaanadvies ben je van harte welkom op mijn locatie in Sneek. Voor werkgevers: ik kan ook langskomen op de werklocatie om nader kennis te maken.

Voor wie is het geschikt:

Voor mensen die vastlopen in hun loopbaan, omdat ze de kennis, middelen of overtuiging missen om verder te kunnen. Ontdek wat er nodig is om je gewenste doel te bereiken.

Wat ga je in dit traject doen:

We hebben samen een x - aantal gesprekken en je gaat thuis aan de slag met opdrachten die afhankelijk zijn van je loopbaanvraag. Tot slot stellen we een actieplan op waarmee je datgene kunt realiseren wat je graag wilt.

Wat levert het je op:

Meer zelfkennis, de nodige middelen en een concreet actieplan waarmee je aan de slag gaat. Na afloop is je doel bereikt of weet je wat je te doen staat om je doel te realiseren.

doorlooptijd van dit traject:

Bij Loopbaanadvies hangt de doorlooptijd af van het aantal persoonlijke gesprekken dat we hebben. We hebben in ieder geval een gratis eerste intakegesprek. Per gesprek zijn we ongeveer anderhalf uur bezig.

Loopbaanadvies aanvragen?