Loopbaanbegeleiding

Volledig en persoonlijk

Loopbaanbegeleiding

Via loopbaanbegeleiding krijg je de nodige hulp om te onderzoeken wat de voor jou gewenste werksituatie is en hoe je die kunt bereiken.

Vermoedelijk zit je op dit moment met vragen waar je zelf niet uitkomt: wat vind ik nou echt leuk? Hoe kan ik beter omgaan met mijn persoonlijke problemen? Waar ben ik eigenlijk goed in? En hoe kan ik mijn talenten meer benutten? Hoe haal ik meer voldoening uit mijn werk?

Vaak speelt er (onbewust) ook iets anders mee dat je tegenwerkt, zoals onzekerheden en twijfels. Er spoken gedachten door je hoofd die je tegenhouden om te doen wat je wilt: ik kan dat vast niet, waarom zou ik eraan beginnen? Wat zullen anderen daar wel niet van denken? Hoe kan ik bereiken wat ik wil als mijn financiële situatie dat niet toestaat?

De antwoorden (en hoe je daarmee verder kunt) ga je ontdekken via loopbaanbegeleiding!

het loopbaankompas

Volledig en persoonlijk

Kies je voor dit traject, dan kies je voor persoonlijke loopbaanbegeleiding waarin alle onderwerpen aan bod komen die nodig zijn om te bereiken wat je wilt. Hierbij maak ik gebruik van Het Loopbaankompas waarin je gaat onderzoeken: wie ben jij als persoon? Wat zijn je kwaliteiten en aandachtspunten? Waar krijg je energie van en waar word je moe van als je er alleen al aan denkt? Welke gedachten houden je tegen om te doen wat je wilt en hoe kun je die doorbreken? Wat voor werk zou je het allerliefste doen en hoe ga je die baan binnenslepen? Lees ook hoe ik hierbij te werk ga en vooral hoe jij te werk gaat bij mijn werkwijze.

De eerste stap is al gezet!

Je hebt mijn website bezocht en je leest deze tekst. Dat betekent dat je al de eerste stap hebt gezet naar verandering! Want je weet al dat je iets anders wilt, maar niet hoe of wat. En nu je hier bent… ben je eraan toe om nu ook de volgende stap te zetten? Vraag dan een gratis oriëntatiegesprek aan. Ik nodig je graag uit op mijn locatie in Sneek om te bespreken hoe loopbaanbegeleiding jou gaat helpen naar de voor jou gewenste toekomst.

Voor wie is het geschikt:

Voor mensen die nieuwe doelen willen/moeten stellen in hun loopbaan of goed willen onderzoeken wat bij hen past, zodat zij een duurzaam loopbaanperspectief kunnen realiseren.

Wat ga je in dit traject doen:

Wat we samen in kaart gaan brengen: jouw doelen, kwaliteiten, drijfveren, sterke punten en leerpunten, wensen en welke mogelijkheden je hebt. Tot slot stellen maken we een actieplan waarmee je richting gaat geven aan jouw loopbaan.

Wat levert het je op:

Een concreet actieplan waarmee je aan de slag gaat om je gewenste (werk)leven in te richten. Je weet nu hoe je verder kunt, omdat je hebt ontdekt wat er nodig is om je doelen te bereiken.

doorlooptijd van dit traject:

Het traject heeft een doorlooptijd van doorgaans twee tot drie maanden. We hebben eerst een gratis oriëntatiegesprek en daarna volgen acht persoonlijke gesprekken. Per gesprek zijn we ongeveer anderhalf uur bezig.

Loopbaanbegeleiding aanvragen?