Marleen Kok

Register Loopbaanprofessional bij Noloc

Over mij

Ik ben Marleen Kok, Register Loopbaanprofessional bij Noloc en studieadviseur. Geboren in het mooie Sneek en daar woon ik nu nog steeds, samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd stap ik regelmatig op de mountainbike of ga ik wandelend dan wel rennend de natuur in. Daarnaast kijk ik graag films en ik houd van reizen.

In mijn loopbaancoaching stel ik gerichte vragen en ik maak gebruik van onderlegde methodes en technieken die mensen helpen te bereiken wat ze willen. Vaak merken cliënten dan dat er ‘veel meer in hen zit’ dan ze dachten en ineens beginnen puzzelstukjes op hun plek te vallen. Dat ik als loopbaancoach kan bijdragen aan positieve verandering in iemands leven, maakt dat ik dit beroep met veel passie uitoefen.

Register loopbaan professional
Marleen Kok

Ik geloof er oprecht in dat mensen alles al in zich hebben om te bereiken wat ze willen. Soms is er iemand nodig om dat boven water te krijgen. Loopbaancoaching is dan een goede oplossing waarmee ik al veel cliënten verder heb mogen helpen. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Achtergrond:

Opleiding Loopbaanadviseur, Pharos Advies, Amersfoort.
Register Loopbaanprofessional bij Noloc, Beroepsvereniging van Loopbaanprofessionals, Nijkerk.
Masterclass Studiekeuzebegeleiding, Pharos Advies, Amersfoort.
Gecertificeerd voor de Loopbaanscreener van Pearson
Opleiding Leraar Basisonderwijs, Stenden Hogeschool, Leeuwarden.
Sport- en bewegingscoördinator, CIOS Friesland College, Heerenveen.