Loopbaanbegeleiding
(op maat)

Praktisch en persoonlijk

Het aantal sessies van het loopbaantraject bepalen we samen, omdat dit afhangt van jouw behoeftes en wensen.

Tijdens het gratis intakegesprek stellen we samen vast wat jij nodig hebt om te bereiken wat je wilt.

Om te bepalen wat we gaan doen in dit traject is het belangrijk dat we eerst jouw loopbaanvraag helder krijgen. Welk probleem speelt er en wat wil je daar graag voor in de plaats zien? Oftewel: wat wordt je doel? Daarna bespreken we wat er nodig is om je doel te bereiken en hoe de inhoud van het traject er uit gaat zien. Na het traject heb je alle nodige kennis en middelen om je doel te kunnen bereiken (of je hebt je doel al bereikt).

Nieuwsgierig wat er precies nodig is om te bereiken wat je wilt?

wat zal ik vandaag eens doen

Voor wie is het geschikt:

Voor mensen die vastlopen in hun loopbaan, omdat ze de kennis, middelen of overtuiging missen om verder te kunnen. Ontdek wat er nodig is om je gewenste doel te bereiken.

Wat ga je in dit traject doen:

We hebben samen een x - aantal gesprekken en je gaat thuis aan de slag met opdrachten die afhankelijk zijn van je loopbaanvraag. Tot slot stellen we een actieplan op waarmee je je datgene kunt realiseren wat je graag wilt.

Wat levert het je op:

Meer zelfkennis, de nodige middelen en een concreet actieplan waarmee je aan de slag gaat. Uiteindelijk is je doel bereikt of weet je wat je te doen staat om je doel te realiseren.

trajecttijd en kosten:

De doorlooptijd hangt af van het aantal gesprekken. We hebben in ieder geval een gratis eerste intakegesprek. Per gesprek zijn we ongeveer 1½ uur bezig. De prijs hangt af van het aantal sessies dat we samen hebben.

In 2019 zijn de kosten voor loopbaancoaching aftrekbaar voor particulieren. Meer weten? Kijk op de site van de Belastingdienst of neemt contact met hen op voor de voorwaarden.

Wil je 'Loopbaanbegeleiding (op maat)' aanvragen?