Loopbaanbegeleiding (uitgebreid)

Volledig en persoonlijk

In dit traject ga je je loopbaan eens goed onder de loep nemen.

We gaan samen onderzoeken wie je bent, wat je wilt en wat bij je past!

Als je dit leest, ben je waarschijnlijk ergens op vastgelopen in je loopbaan. Je bent nu op zoek naar loopbaanadvies, naar handvatten om je werkleven anders in te richten zodat het jou voldoening geeft. In dit uitgebreide, persoonlijke traject ga je jezelf (her)ontdekken om uiteindelijk een gewenst loopbaanperspectief te realiseren.

Benieuwd wat je precies kunt verwachten? Vraag nu een gratis oriëntatiegesprek aan!

Lees het artikel ‘zo vraag je je werkgever om een loopbaantraject’ . Het geeft inzicht in de mogelijkheden die je werkgever jou kan geven voor een (kosteloos) loopbaantraject. Ook de laatste alinea is interessant; de uitkomst van een loopbaantraject hoeft niet altijd verandering van baan of werkgever te betekenen!

loesje leven

Voor wie is het geschikt:

Voor mensen die nieuwe doelen willen/moeten stellen in hun loopbaan of goed willen onderzoeken wat bij hen past, zodat zij een duurzaam loopbaanperspectief kunnen realiseren.

Wat ga je in dit traject doen:

Wat we samen in kaart gaan brengen: jouw doelen, kwaliteiten, drijfveren, sterke punten en leerpunten, wensen en welke mogelijkheden je hebt. Tot slot stellen we een actieplan op waarmee je aan de slag gaat om jouw loopbaan naar wens in te richten.

Wat levert het je op:

Een concreet actieplan waarmee je aan de slag gaat om je gewenste (werk)leven in te richten. Je weet nu hoe je verder kunt, omdat je hebt ontdekt wat er nodig is om je doelen te bereiken.

trajecttijd en kosten:

De doorlooptijd is doorgaans 2 tot 3 maanden. We hebben een gratis intakegesprek + 7 gesprekken. Per gesprek zijn we ongeveer 1½ uur bezig.
Voor particulieren: € 950,- inclusief BTW. Voor bedrijven: € 950,- exclusief BTW.

In 2019 zijn de kosten voor loopbaancoaching aftrekbaar voor particulieren. Meer weten? Kijk op de site van de Belastingdienst of neemt contact met hen op voor de voorwaarden.

Wil je 'Loopbaanbegeleiding (uitgebreid)' aanvragen?