werkwijze

Wat kun je verwachten?

Aandachtig en resultaatgericht

Eerst wordt bepaald welk doel er behaald moet worden om vervolgens te kijken wat er nodig is om daar te komen. Meestal is daarvoor kennis nodig van wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Daarmee kun je de weg die je gaat afleggen een stuk concreter en overzichtelijker inrichten. Ook belangrijk: je wordt je (meer) bewust van alles wat al in je zit. Kijk eens bij de loopbaantrajecten om te bepalen welk traject het meest geschikt voor je is. Natuurlijk kun je hier ook vrijblijvend contact over zoeken om dit nader te bespreken.

Wat er nodig is voor het bereiken van je doel:
Om je doel te bereiken is het belangrijk dat je gemotiveerd bent en indien nodig openstaat voor verandering. Als je dit mee kunt brengen naar onze gesprekken, zullen deze des te meer effect hebben.

Marleen Kok aan het coachen

Wat je van mij kunt verwachten:
Een professionele loopbaancoach die je helpt onderlegde keuzes te maken op basis van je persoonlijke profiel. Ik stel gerichte vragen stellen, zodat je regelmatig tot nadenken wordt aangezet en die tot (nieuwe) inzichten leiden die je vooruit helpen. Daarbij zorg ik voor een veilige en vertrouwde sfeer, want dan krijg je de nodige ruimte om vrijuit te denken en de drive om de (voor jou) juiste weg te bewandelen.

Hoe mijn begeleiding eruitziet:

Methodes en technieken die ik gebruik:

Kernkwadranten van Ofman
Biografisch werken
360 graden feedback
RET
NLP – de Logische Niveaus
Succesgericht coachen
Beroepskeuzetest, gebaseerd op de theorie van John Holland
Creatieve werkvormen