Werkwijze

Aandachtig en resultaatgericht

Aandachtig en resultaatgericht

We gaan eerst samen jouw doel bepalen om vervolgens te kijken wat er nodig is om daar te komen. In ieder geval ga je, met mijn hulp natuurlijk en afhankelijk van het traject, onderzoeken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Zo kun je de weg die je gaat afleggen een stuk concreter en overzichtelijker inrichten. Ook belangrijk: je wordt je (meer) bewust van alles wat al in je zit. Handig en fijn! Kijk eens bij de loopbaantrajecten die ik aanbied om te bepalen waar jij behoefte aan hebt.

Marleen Kok aan het coachen

Wat er vanuit jou nodig is als je je doel wilt bereiken:
Om je doel te bereiken is het belangrijk dat je gemotiveerd bent en indien nodig openstaat voor verandering. Als je dit mee kunt brengen naar onze sessies zullen deze des te meer effect hebben.

Wat je van mij kunt verwachten:
Een enthousiaste coach die je helpt jezelf vooruit te helpen. Ik ga je gerichte vragen stellen, zodat je regelmatig tot nadenken wordt aangezet. Daarbij vind ik een veilige en vertrouwde sfeer belangrijk, want dan krijg jij de nodige ruimte om vrijuit te denken en de drive om de (voor jou) juiste weg te bewandelen.

Methodes en technieken die ik onder andere gebruik:

Kernkwadranten van Ofman
Biografisch werken
360 graden feedback
RET
NLP – de Logische Niveaus
Succesgericht coachen
Beroepskeuzetest, gebaseerd op de theorie van John Holland
Creatieve werkvormen

Gratis en vrijblijvend kennismaken:
Je kunt bij mij langskomen voor een gratis ori├źntatiegesprek dat een half uur tot een uur duurt. Een bakje koffie of thee staat voor je klaar! Bellen, appen of mailen is natuurlijk ook prima. In ieder geval gaan we samen bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Voor bedrijven:

Ik kan ook langskomen op jullie locatie*. Vanzelfsprekend kunnen werknemers ook bij mij langskomen.

* eventuele reiskosten zijn voor rekening van de werkgever.